Traficient - automotive en industrie

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Hoeveel bedragen de verzendkosten?

Verzendkosten

De producten van Traficient BV zijn in het algemeen zeer gunstig geprijsd, de marges zijn laag. Wij kunnen daarom voor orders onder de 150 euro excl. BTW niet de verzendkosten voor onze rekening nemen. Bestellingen verzenden wij per DPD. De verzendkosten per DPD Nederland bedragen 8,65 euro inclusief BTW.

Let op: naar de eilanden en het buitenland gelden afwijkende verzendkosten, Belgie bijv. 12 euro excl. BTW.

Verzenden naar Waddeneilanden

Zoals bekend hanteren vervoerders hogere tarieven voor verzending van pakketten naar de Waddeneilanden. Omdat wij nog niet zeer frequent naar de Waddeneilanden verzenden, hebben wij onze website hier (nog) niet op aangepast. Bent u woonachtig op de Waddeneilanden? Dan zouden wij het zeer op prijs stellen als u een alternatief afleveradres op het vaste land voor ons heeft.

Franco verzenden

Indien uw bestelbedrag boven de 150 euro excl. BTW (181,50 euro incl. BTW) komt, kunnen wij u de goederen franco verzenden. Onder dit bedrag zijn wij genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen, omdat verkoop anders niet rendabel meer is. Wij hopen dat u dit begrijpt.

Verzendkosten besparen?

Uiteraard kunt u ook verzendkosten besparen door de artikelen bij ons op te halen.

Ons adres is:
TRAFICIENT B.V.
Mercuriusweg 2a
3113 AR SCHIEDAM

Openingstijden

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 08.30 - 17.00. Schikt het u beter net iets voor of na onze openingstijden? Op verzoek blijven we iets langer aanwezig!

Voorkom teleurstelling

Wij stellen het zeer op prijs als u ons van te voren even informeert over uw komst, dan kunnen wij de artikelen alvast voor u klaar zetten. => Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Bovendien weet u dan zeker dat we uw bestelde producten op voorraad hebben en u niet voor niets langs komt.

Betalen bij afhalen

Betaald u contant bij het ophalen? Dan graag gepast betalen, wij hebben GEEN pin automaat.

 

.