Traficient - automotive en industrie

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte

Over ons

WIE IS TRAFICIENT BV

Traficient is als bedrijf begonnen met onderhoud en reparatieprodukten voor automotive en industrie. Om met de tijd mee te gaan, is in de loop der jaren  het assortiment vernieuwd, verbeterd en vergroot.

Door samenwerkingsverbanden met een aantal fabrikanten kunnen wij u een zeer uitgebreid assortiment reinigings en onderhoudsprodukten aanbieden. Door deze ontwikkelingen zijn wij gegroeid tot distributeur en/of importeur van diverse produkten en merken.

 

D i s t r i b u t e u r

Zo is Traficient distributeur voor Rolithprodukten, het assortiment van Rolith bevat o.a. doelgerichte reinigingsprodukten voor bijvoorbeeld aluminium, staal, maar ook gevelreinigingsprodukten. Het assortiment bevat ook diverse smeermiddelen voor specifieke toepassingen. Voor de produkten van Rolith heeft Traficient een aparte website opgezet waar uitgebreide informatie over de Rolith produkten te vinden is en waarop ook besteld kan worden: www.rolithshop.nl.

Rolith en Traficient

ROLITH is al ruim 30 jaar specialist op het gebied van reinigings- en onderhoudsproducten voor de industrie, bouw en institutionele wereld. TRAFICIENT is overlappend gespecialiseerd in onderhoud- en reparatieproducten voor automotive & industrie.

De produktlijn van ROLITH is een prima toevoeging aan het assortiment van TRAFICIENT, welke is gericht op: REINIGEN, TECHNIEK, SMEREN, BOUW en KLEUR.

Begin 2009 is ROLITH met TRAFICIENT BV een samenwerkingsverband aangegaan en is besloten dat Traficient zich toelegt op de distributie van Rolith produkten. Sindsdien kunt u uw Rolith produkt bestellingen rechtstreeks bij Traficient plaatsen. Ook de fakturatie vindt via Traficient BV plaats.

Uiteraard is het ook mogelijk om persoonlijk advies of toelichting op Rolith produkten te krijgen. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak met een van onze adviseurs.

 

I m p o r t e u r

Tevens is Traficient importeur van Peek Polish. Peek poetst, reinigt, polijst en beschermt vele materialen, o.a. kunststoffen, staal, aluminium, RVS, zilver, etc.

Met Peek Polish staat Traficient geregeld op beurzen, zoals Old Timer beurzen en de jaarlijkse Motorbeurs in Utrecht. Meer informatie over Peek Polish is te vinden op www.peekpolish.nl.

 

V e r k o o p

Traficient beschikt over een binnendienst en een buitendienst. De binnendienst verzorgt o.a. de promotiematerialen, website onderhoud en de verzending van bestellingen.

De buitendienst adviseert u graag over onze produkten en de mogelijkheden voor uw bedrijf. Door jarenlange ervaring hebben zij een trouwe klantenkring opgebouwd welke zij regelmatig bezoeken.

Traficient heeft geen winkel, maar wel een afhaalbalie waar produkten gekocht kunnen worden. De produkten van Traficient worden hoofdzakelijk verkocht via de vertegenwoordigers en via de webshops van Traficient.

 

.