Tip Top Foam Schuimreiniger (50.02.00310). Maak het Tip Top Schoon met Tip Top Foam! Zonder strepen een glashelder resultaat. Laat een frisse geur na. Veilig te gebruiken op vrijwel alle materialen. Schuim Reiniger, Foam Reiniger.

 

TIP TOP FOAM Universele Schuimreiniger

Streeploos Reinigen met een Foamreiniger

Tip Top Foam is een foamreiniger om veilige op diverse oppervlakken zeer efficient te reinigen. Tip Top Schuimreiniger is een reiniger in een spuitbus die schoonmaakt op basis van schuim. Een foamreiniger is snel en gemakkelijk  te gebruiken om alle soorten materialen schoon te maken. Je kunt Tip Top Schuimreiniger gebruiken voor het reinigen met schuim van de auto, machines en apparaten, in de huishouding voor bijvoorbeeld de keuken, badkamer en meer.

Laat het schuim voor je werken!

Een reinigingsmiddel op basis van schuim kan beter zijn werk doen dan een vloeibaar reinigingsmiddel. Het schuim van een Foamreiniger blijft langer zitten en druipt niet meteen naar beneden. Omdat schuim langer op de aangebrachte blijft zitten is er een langere contacttijd tussen het vuil en het schoonmaakmiddel. Afhankelijk van de vervuiling kan je vrijwel direct of na enkele minuten het schuim afnemen waarin het meeste vuil in is gaan zitten.

Bruisend schoonmaken met een Schuimreiniger

Door het continue bruisen van het schuim werken de schuimbelletjes steeds weer in op het vuil. Steeds komen nieuwe schone schuimbelletjes met reinigingsmiddel in contact met het vuil zodat de reiniger goed in kan werken op het vuil. Het schuim met de bruisende schuimbelletjes maken een schuimreiniger daardoor een effectief reinigingsmiddel. 

 

Autoschade herstel producten voor auto, boot, vrachtwagen, caravan en meer   Schuimreiniger voor het verwijderen van...

Universele Schuimreiniger

Een Schuimreiniger is geschikt voor vele soorten schoonmaakwerkzaamheden, daarom wordt een schuimreiniger ook wel een universele Foamreiniger genoemd. Een schuimreiniger is op vele oppervlakken veilig te gebruiken.

Schoonmaken met schuim

Een Schuimreiniger kan je gebruiken voor het verwijderen van vet, vuil, vingerafdrukken, insecten, nicotineaanslag en vele andere vervuilingen van glas en andere harde oppervlakken, bijvoorbeeld: ramen en autoruiten, spiegels, wand- en vloertegels, metaal, glas, chroom, tegels, deurbekledingen, dashboards, gelakte oppervlakken zoals lakwerk van de auto, kunststoffen zoals Plexiglas en Formica, kunstleer, vinyl schuifdaken, interieurs etc.


Schuimreiniger voor bekleding

Je kunt Tip Top Foam ook gebruiken om voorzichtig vlekken uit bekleding van banken en stoelen, tapijten en soortgelijke materialen te verwijderen. Test de bekleding uit op een onopvallende plek. Maak bij het schoonmaken van bekleding het oppervlak niet te nat anders is er kans op kringen en vlekken, welk reinigingsmiddel je ook gebruikt.


Professionele Schuimreiniger voor huishouding, hobby en sport

Tip Top Foam is een professionele Schuimreiniger, maar ook geschikt voor de huishouding, hobby en sport. Tip Top Foam is gebruiken voor het reinigen en onderhouden van sportattributen zoals sup boards, surfplanken, fietsen enz.

 

Autoschade herstel producten voor auto, boot, vrachtwagen, caravan en meer   5 Kenmerken van de Schuimreiniger

Waarom een Schuimreiniger gebruiken in plaats van een vloeibare reiniger of een spray?

1. Schuimreiniger met een volle stevige Foam

Een goede Schuimreiniger geeft na het opspuiten een volle stevige foam, de schuimlaag zakt niet meteen in. Een Foam reiniger die een stevige schuimlaag geeft heeft zijn voordelen: het schoonmaakmiddel, de schuim, blijft goed zitten. Als de Schuimlaag een tijdje in stand blijft kan het schuim en het schoonmaakmiddel goed zijn werk doen, namelijk het vuil losweken en schoonmaken.


2. Schuimreiniger is perfect voor het reinigen van verticale oppervlakken

Een Schuimreiniger is zeer geschikt voor verticale vlakken omdat het schuim langer blijft zitten dan een vloeibaar schoonmaakmiddel. Een vloeibaar schoonmaakmiddel druipt meteen naar beneden en heeft weinig tijd om schoon te maken. Een Schuimreiniger blijft even zitten en kan daardoor langer inwerken en het vuil losmaken dan een vloeibare reiniger.

Een schuimreiniger is daarom een perfecte reiniger voor het schoonmaken van ruiten, wanden en meer verticale oppervlakken.


3. Schuimreiniger laat geen strepen achter

Schoonmaken met een Foamreiniger geeft een streeploos resultaat.


4. Schuimreiniger laat geen residu achter

De samenstelling van een schuimreiniger is zodanig dan na het afnemen van de schuimlaag het schoonmaakmiddel snel verdampt zonder residu.


5. Schuimreiniger is veilig in gebruik

Reinigen met een Foamreiniger is veilig voor vrijwel alle materialen. Een Schuimreiniger is geschikt voor het reinigen van vele oppervlakken.

 

Autoschade herstel producten voor auto, boot, vrachtwagen, caravan en meer   Schuimreiniger toepassen

Een Foamreiniger is snel en makkelijk in gebruik

  • Voor gebruik de spuitbus Schuimreiniger goed schudden.
  • Het te reinigen oppervlak inspuiten met de schuim, laat het schuim even inwerken voor het beste resultaat.
  • Vervolgens het schuim en het los geweekte vuil afnemen met een niet pluizende doek of papier.


Laat de schuimreiniger even intrekken.

Hoe lang de schuimreiniger moet intrekken? Dat is afhankelijk van de vervuiling. Zodra je denkt dat het vuil door de schuimreiniger wel losgekomen is, kan je het afnemen met een microvezeldoek. Is het oppervlak nog niet schoon genoeg naar je zin? Herhaal dan gewoon de procedure nog eens.